press to zoom
22256464_10155493598234504_3041207593121165814_o
22256464_10155493598234504_3041207593121165814_o

press to zoom
22289920_10155493600644504_283629835054592236_o
22289920_10155493600644504_283629835054592236_o

press to zoom

press to zoom
1/17

דירה בבניין באוהאוס שעבר שימור וממוקמת במרכז תל אביב. הדירה הייתה "חסומה" ולא היה קשר אל החוץ העוטף אותה. הוחלט ליצור חלל מלבני פתוח וגדול, המקביל למרפסת הבאוהאוס. בתוך החלל הנקי מיקמנו סדרה של אלמטים עצמאיים מקבילים, הצפים בחלל ואינם פוגעים בשלמותו, מעין "איים" שניתן להקיף ולשמור על רצף תנועתי: קוביית אחסון ירוקה, אי דו כיווני, פינת אוכל וספה.

בין ה"איים" נוצרים שבילים המובילים לדלתות הזזה הנפתחות למרפסת, או כניסות ישירות למאסטר הורים, חדר הילדים וחדר הרחצה.

הבית בשדרות ח"ן
Chen Blvd's apt

תכנון ועיצוב דירת 130 מר' בתל אביב. 2013

בשיתוף עם אדר' אמיר נבון

והמעצבות ליטל אופיר ואילנה ברופמן.

צילום: גדעון לוין